Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Kék Laguna Panzió Étterem és Pizzéria
Cím: 4492 Dombrád, Dolgozók útja 6.Email: info@keklaguna.hu
Web: www.keklaguna.huTelefon: 0645-465-188

Bevezető

A panzió 2002-2004-ben alakult a Tisza menti Dombrád városában. A Tisza mindössze pár száz méterre található, autóval, és gyalog is könnyedén meg lehet közelíteni, s a közeli strand és a környék látványosságai, nevezetességei is hozzájárulnak az élménydús, kellemes pihenéshez. A Kék lagúna panzió 2002-2004-ben épült, ahol három darab három ágyas, két darab egyágyas, és tíz darab kétágyas szoba található. Minden szoba fürdőszobás, zuhanyzóval, WC-vel, és mosdókagylóval, TV-vel, és műholdas adásokkal rendelkezik. Minden szoba ára tartalmazza a reggelit.

Bemutatkozás

Az ittartózkodás élményét fokozzák a hétvégenkénti zenés rendezvények, csocsóasztalok, biliárdasztalok, zenegép, és a játékterem. Éttermünk szívesen látja kedves vendégeinket, és a széles választékban mindenki megtalálja a neki megfelelő ételt, italt. Mindezek mellett vállaljuk családi események, esküvők, névnapok, születésnapok bankettek... megszervezését. Kérjük tekintse meg ajánlatunkat, és döntsön mellettünk! Kék Lagúna - Dombrád Épületegyüttesünk utcai szárnyainak szobái úgy lettek kialakítva, hogy ötvözve az elegáns, klasszikus formákat napjaink vonalvezetésével, a legmodernebb igényeknek is megfelelhessünk.

Az étterem 2002-2004-ben alakult a Tisza menti Dombrád városában. A Tisza mindössze pár száz méterre található, autóval, és gyalog is könnyedén meg lehet közelíteni, s a közeli strand és a környék látványosságai, nevezetességei is hozzájárulnak az élménydús, kellemes pihenéshez. Kérjük tekintse meg ajánlatunkat, és döntsön mellettünk! Tisztelt Vendégeink! Üdvözöljük Önöket éttermünkben! Kívánjuk, hogy érezzék Magukat jól nálunk! Jó étvágyat!Keresőszavak

szállás, panzió, pizzéria, étterem, vendéglő, rendezvények


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink